Обобщено за нашите услуги

Ние предлагаме отделни и в пакет услуги, за Вашите концепции. Основната ни услуга е изработката на Уеб сайтове, с които нашите клиенти да популяризират своята дейност или личност. Клиентите ни търсят своя идентичност, добро представяне и качествено обслужване. Ние им предлагаме това.

За изграждането на един сайт са нужни Домейн (например: tvoiasite.com) и Хостинг пространство. За избора им може да се консултирате с нас.

  • Уеб сайт - изработка и обновяване
  • Лого и визитки - идея и дизайн
  • СЕОптимизация - репутация и рейтинг
  • Поддръжки - допълнителни услуги

За консултации и въпроси свързани с нашите услуги можете да ни потърсите чрез предоставените КОНТАКТИ


 

Интернет страници

1AdWeb предлага като основна дейност изграждане и обновяване на Уеб сайтове. Изработавенто на интернет страница или така наречения уеб сайт трябва да бъдат съобразен, с Вашите идеи и бъдещи планове на развитие. 1AdWeb се уповава на тази база и предлага широка гама от продукти, за изграждането на уеб сайт, с възможност за надграждане и обновяване, които да бъдат заложени първоначално, което пести време и средства, на нашите клиенти.

Лого и визитки

1AdWeб обръща сериозно внимание на логото и визитката на нашите клиенти. Логото е важен детайл на уеб сайта асоциран с вашият сайт и дейност. Може да бъде поставен и на корпоративна или персонална визитка. Визитката е най-популярния рекламен продукт, с който да представите Вас, дейността Ви и как да Ви открият. 1AdWeb предлага създаване и обновяване на дизайн, на лого и визитка, както и придържане към вече изграден от Вас идеен дизайн.

 

СЕОптимизация

SEO или така наречената оптимизяция за търсачки на сайта дава възможност да бъде добре рейтингован и позициониран Вашият сайт. Добрата настройка на техническа работа, работа по съдържанието, Мета данни и линк изграждане, на Вашата интернет страница (уеб сайт), позволява по-често да бъде посещавана и в резултат на това да се радва на по-голям трафик, което е показвател за повече клинети и популярност на Вашата интернет страница.

Поддръжка

Вече имате уеб сайт? Създава ви проблеми или желаете да го продадете? 1AdWeb предлага, поддръжка както на изготвени от нас проекти, така и на вече работещи интернет страници. Тази дейност може да бъде в пакет от услуги, свързан с поддръжката или опция за почасов труд, който се определя от видът услуга и специфика на интернет страницата. 1AdWeb може да посредничи, за продажбата на вече работещ уеб сайт..


 Партнираме си с 19 разработчика, с което позволяваме услугите ни да бъдат качествени на достъпни цени. За повече инфомрация ни пишете в КОНТАКТИ

Разгледайте нашето "onepage" портфолио